Een kwart eeuw American Crew

Mijn eerste kennismaking met American Crew gaat terug naar 1994. Ik was op zoek naar een mannenmerk, met scheerproducten. Op de kappersbeurs vond ik precies wat ik zocht. In het begin waren er alleen de Daily shampoo, Cooling conditioner, Moisture shampoo, Pomade, Fiber, Firmhold gel en de scheerproducten creme, gel, olie en aftershave. Door ‘25 jaar American Crew’ kwam ik er per ongeluk achter dat ik dan dus ook al 25 jaar mijn eigen bedrijf heb* … 25 jaar – wat gaat de tijd snel!

Vieren!

In de periode tot vaderdag (16 juni) gaan we 25 jaar American Crew vieren! Kijk dus snel op onze actiepagina en vier deze mijlpaal mee!

Klasse

Het merk straalt klasse en superioriteit uit. Producten worden ontwikkeld speciaal voor de man. Dankzij de natuurlijke extracten hebben de American Crew-geuren een zuiver, koel, mannelijk aroma. Men's Grooming zoals dat hoort te zijn!

American Crew geschiedenis

Vroeger waren er kapsalons enkel en alleen gericht op de man. Het interieur, het assortiment en de producten waren volledig afgestemd op mannen als klanten. Maar naarmate mannen steeds langer haar kregen, konden ze niet meer terecht bij deze traditionele herenkapsalons. Mannen bezochten steeds vaker dameskapsalons en zo ontstonden er in de jaren 80 en 90 unisekskapsalons.

Top hair stylist David Raccuglia had jarenlang les gegeven aan kappers over de gehele wereld en hij vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij begon een kapsalon in Chicago. De kapsalon boekte succes, maar David Raccuglia merkte dat er voor zijn mannelijke klanten niet echt producten op de markt waren die specifiek gericht waren op de behoeftes van de man. Hij besloot in dit gat te springen en zelf een merk met mannenproducten op te richten genaamd: American Crew. American Crew heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een sterk merk, dat tot op de dag van vandaag belangrijk is in de styling-wereld van de man

American Crew is in de Verenigde Staten uitgegroeid tot het bekendste merk van haarproducten exclusief voor de man. Het merk heeft op dit moment de meest complete productenlijn voor mannen. De kracht: innovatie én tegelijkertijd blijven hechten aan traditie. De producten zijn super makkelijk in gebruik en zijn niet getest op dieren. Ieder jaar is er een nieuwe 2 daagse 'menswork', met nieuwe kniptechnieken en modellen, zodat alle gebruikers van de producten nieuwe inspiratie kunnen opdoen.

New York

25 jaar mijn bedrijf én 25 jaar American Crew is een mijlpaal die ik wil vieren. Ik ga naar New York, om de viering mee te maken. Het zal een grote happening zijn, waar mensen vanuit de hele wereld samenkomen. Een ‘All star challenge’, waar een Nederlander – Pieter Theo Zuurbier – een van de 15 genomineerden is, is een highlight van de viering. Dit gaat een supershow worden, in samenwerking met Harley Davidson. Zuurbier maakt een goede kans om te winnen.

25 jaar American Crew en 25 jaar een eigen bedrijf is voor mij een mooi moment om terug te kijken… maar zeker óók een moment om de blik op de toekomst te richten. Goldfinger Hairstyling is een prachtig bedrijf waar ik elke dag met heel veel enthousiasme mijn energie in steek. De vele fijne klanten, die blij zijn met wat ik doe, geven mij de motivatie om op deze weg door te gaan. Mijn ambitie? Aandacht en kwaliteit blijven bieden, en tegelijkertijd mee te gaan met alle mooie ontwikkelingen in mijn vak. Te beginnen met mijn spannende inspiratiereis naar the ‘Big Apple’.

* de naam Goldfinger Hairstyling, op het huidige adres in de Grote Berg, was er iets later… maar ook alweer 23 jaar intussen ;-)

Goldfinger Hairstyling Eindhoven

Over ons

Goldfinger Hairstyling is een kleine haarstudio waar aandacht voor elke klant voorop staat.

Bij Goldfinger Hairstyling gaan jarenlange ervaring en de laatste trends hand in hand.

Contact

   Grote Berg 93
Eindhoven

  040 246 3954

  06 45019670

  info (@) goldfingerhairstyling.nl

Geopend

Vanwege vakantie is de salon gesloten van maandag 11 november t/m woensdag 20 november.

Reguliere openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag
10:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag
08:30 uur - 16:30 uur

Zondag - maandag
gesloten