Wie ben ik?

Ik stel me even voor voor degene die mij nog niet kennen.

Nou ik ben dus Petra. Sinds 20 juni 1996 ben ik de eigenaresse van Goldfinger Hairstyling. Mijn grootste passie is mensen mooi maken. De ogen laten stralen. Als die gaan stralen dan weet je dat je het goed hebt gedaan. Als klein kind wist ik al dat ik kapster wilde worden. Hier voor heb ik in grote en kleine kapsalons gewerkt. Ik ben heel leergierig, ik ben altijd met vanalles bezig. Volg veel cursussen. Laatste jaren gespecialiseerd in krullen knippen. Begonnen met de theorie van de cg methode maar nu steeds meer naar de ECO kant aan het gaan. Zo interressant hoe natuurlijke producten werken op je huid en haar, maar ook wat voeding doet met je lichaam. Nog meer passie voor ons prachtige vak gekregen hierdoor. Zeker als je zulke mooie resultaten ziet.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen. Niet de rechte, lange, verharde paden of de 4 daagse maar van die eenmanspaden. Paden waarvan je denkt hee waar gaan die naar toe. Wandelingen waar je een vakantiegevoel van krijgt. Terrasje onderweg met wat lekkers en een wijntje. dat is genieten.

Ik hou van de zon en warme temperaturen. Ik hou van reizen. Ik hou van stedentrips. Ik hou van uit eten gaan en gezellig kletsen. Ik hou van een feestje waar gedanst wordt.

Ik heb 2 poezen waar ik gek op ben.

Door mijn longembolie 1 1/2 jaar geleden het leven niet meer als vanzelfsprekend gaan zien. Ik probeer alles uit het leven te halen wat er in zit. En geniet van de kleine dingen.

Super trots op mijn salon dat ik 25 jaar besta. Trots dat ik veel klanten heb die ik al meer dan 25 jaar knip. Sommige nog nooit bij een ander geweest. En als ze dan zeggen het voelt aan als vreemd gaan bij een een ander. Dan smelt je hart!

Lieve lieve mensen, dank je wel. Uit de grond van mijn hart. Dat mijn bedrijf 25 jaar bestaat. Dat was niet gelukt zonder jullie!!!

Dit gaan we vieren 6 weken lang!

 

Terug naar de blogs

Pin It

Goldfinger Hairstyling Eindhoven

Over ons

Goldfinger Hairstyling is een kleine haarstudio waar aandacht voor elke klant voorop staat.

Bij Goldfinger Hairstyling gaan jarenlange ervaring en de laatste trends hand in hand.

Contact

   Grote Berg 93
Eindhoven

  040 246 3954

  06 45019670

  info (@) goldfingerhairstyling.nl

Gesloten

De salon is tijdelijk gesloten

Vanwege ziekte heb ik het moeilijke besluit moeten nemen om de salon tijdelijk te sluiten.

Via Facebook houd ik je op de hoogte van mijn herstel.